ОИЦ-Пловдив организира спортен празник за деца с епилепсия

Дата на събитието
Време на провеждане
11:00

Областен информационен център – Пловдив и лятна спортна занималня „Нина кидс“ организират спортен празник, подкрепящ децата с епилепсия – „Да играем заедно“. Той ще се проведе на 11 май в ОП „Младежки център Пловдив“ на гребната база от 11:00 часа до 12:30 часа.

В рамките на събитието организаторите предвиждат провеждането на редица състезателни игри – „Мама, татко и аз“, „Стрелба в цел“ и демонстрация на волейболна игра. Деца, диагностицирани с епилепсия ще се включат в игрите и ще се забавляват заедно с връстниците си от занималня „Нина кидс“. На място експертите на ОИЦ-Пловдив ще са на разположение на всички заинтересовани родители с информация за актуални и очаквани процедури за кандидатстване по програмите, съфинансирани със средствата от Европейските фондове за споделено управление.

За най-изявените спортисти са предвидени медали и грамоти, а в края на празника ще се проведе томбола с награди за всички, включили се в инициативата, осигурени от аптеки 36,6.

Всички заинтересовани страни и участници в организираното събитие ще получат рекламни и информационни материали за популяризиране на кохезионната политика и възможностите за финансиране на проекти със средства от Европейския съюз.

ОИЦ
Пловдив