ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ЗА ЛАГЕР ЗА ИНОВАЦИИ В ГАБРОВО

Дата на събитието
Време на провеждане
10:00 часа

Областен информационен център – Габрово отправя покана до медиите от област Габрово за участие в пресконференция на тема: Лагер за иновации 2022 г.

По време на срещата екипът на Центъра ще информира за организацията и провеждането на предстоящото в периода 19-21 октомври 2022 г. тридневно събитие. ОИЦ-Габрово ще реализира седмото издание на лагера за иновации като част от инициативата „Науката среща регионите“ в партньорство със Съвместния изследователски център на Европейската комисия, пред когото Община Габрово кандидатства и беше одобрена за провеждане на инициативата.

Благодарение на подкрепата и с участието на представители на Европейския комитет на регионите и Генерална дирекция за изследвания и иновации на Европейската комисия Лагерът ще бъде комбиниран в началото със семинар на тема: Разработване на системни иновации за устойчивост на градовете в контекста на Платформата за обмен на знания Knowledge Exchange Platform, която ще обхваща предизвикателствата в Иновационния лагер и ще служи като елемент за изграждане на капацитет в участниците.

Седмо издание на Лагера за иновации в Габрово, 19-22 окт 2022

ОИЦ
Габрово