ОИЦ-РУСЕ ПРЕДСТАВЯ ДВЕ ПРОЦЕДУРИ ПО ПКИП и ПРЧР

Дата на събитието
Време на провеждане
14:00 часа - 16:00 часа

          На 30 ноември 2023 г., четвъртък, от 14:00 часа Областният информационен център – Русе ще проведе в зала 1 на Областна администрация информационна среща. Тя ще бъде посветена на две отворени за кандидатстване процедури: „Внедряване на иновации“ на Програма „Конкурентоспособност и иновации в предприятията“ (ПКИП)  и „Адаптирана работна среда“ по Програма „Развитие на човешките ресурси“ (ПРЧР). Участниците в събитието ще бъдат запознати с условията за кандидатстване. 

          „Внедряване на иновации“ е отворена за кандидатстване от 2 ноември 2023 до 31 януари 2024 г. Тя е насочена към микро-, малки, средни предприятия и малки дружества със средна пазарна капитализация от различни икономически сектори, желаещи да внедрят иновация, попадаща в обхвата на една от подобластите на петте тематични области на ИСИС 2021-2027.

           „Адаптирана работна среда“ е отворена за кандидатстване до 5 януари 2024 г. Тя ще помогне за по-здравословна работна среда, безопасни и устойчиви условия на труд и подобряване на стандартите за това. Кандидатите трябва да имат самостоятелна правоспособност и да са  търговци по смисъла на чл. 1 от Търговския закон.

ОИЦ
Русе