ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА КИТИ НА ПГХ И ХВТ „ДМ. ИВ. МЕНДЕЛЕЕВ“-ВАРНА

Дата на събитието
Време на провеждане
14:00

На 11 март /понеделник/ 2024 г., от 14:00 часа в Юнашки салон - гр. Варна, бул. „Христо Ботев“ №1, Областният информационен център-Варна, като част от Звеното за публични консултации към РСР на Североизточен регион, ще проведе публично обсъждане на Концепция за интегрирани териториални инвестиции (КИТИ) „Надграждане на връзката на образованието с пазара на труда чрез разширяване на дуалната система на обучение в ПОО и подобряване средата на пребиваване в Професионална гимназия по химични и хранително-вкусови технологии „Дм. Ив. Менделеев“ - гр. Варна“.

Професионалната гимназия по химични и хранително-вкусови технологии „Дм. Ив. Менделеев“ - гр. Варна е водещ партньор в КИТИ, която включва пет проектни идеи на три партньори.

Всеки заинтересован може да се запознае с концепцията тук https://www.facebook.com/photo/?fbid=721913186759753&set=pcb.721913473426391

Препоръки и възражения по концепцията могат да бъдат направени на онлайн анкета https://forms.gle/HqbezJ69jTUqMi9c9, както и на електронната поща на ОИЦ-Варна oic_varna@abv.bg, не по-късно от три работни дни след провеждане на събитието.

ОИЦ
Варна