ОИЦ-РУСЕ С ИЗНЕСЕНА ПРИЕМНА ПО ВРЕМЕ НА МЛАДЕЖКА ТРУДОВА БОРСА „КАРИЕРНИ ХОРИЗОНТИ“

    Днес Областен информационен център - Русе се включи с изнесена приемна в Младежка трудова борса „Кариерни хоризонти“, организирана от Центъра за кариерно развитие на РУ „Ангел Кънчев“ и Дирекция „Бюро по труда“ – Русе, в партньорство с Русенската търговско – индустриална камара. Борсата има за цел да свърже компании с млади професионалисти, завършващи студенти и специалисти в началото на кариерното си развитие.   

    На щанда на ОИЦ – Русе присъстващите получиха рекламни материали и информация за дейността на Мрежата от 27 областни информационни центъра, възможностите за европейско финансиране по програмите от Споразумението за партньорство 2021-2027 и добрите практики от вече реализирани проекти на територията на Област Русе.

    Ректорът на Русенския университет проф. д-р инж. Генчо Попов приветства участниците във форума с думите: „Тази среща между бъдещите професионалисти и компаниите не само отваря врати за нови възможности, но също така показва колко е важно за младите хора да се ориентират на динамичния пазар на труда, да намерят своето място и да открият пътя към успешната кариера. Убеден съм, че тези срещи ще бъдат основата на много нови и успешни кариерни истории“.

     Областен информационен център - Русе е част от мрежата от 27 Областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвести