Събития за 05.12.2023

ОИЦ-ШУМЕН С ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА В ОБЩИНА НИКОЛА КОЗЛЕВО

Дата на събитието
Време на провеждане
09:30 - 13:00

На 5 декември от 09:30 в залата на Общински съвет в с. Никола Козлево, Областен информационен център - Шумен ще проведе информационна среща за представяне на индикативни годишни работни програми за 2024г. и актуални процедури за кандидатстване. На срещата очакваме да присъстват представители на общинска администрация, кметове на кметства, работодатели и собственици на самостоятелни обекти в многофамилни жилищни сгради на територията на община Никола Козлево.

ОИЦ
Шумен

Среща на ОИЦ-Видин с медиите

Дата на събитието
Време на провеждане
10:30

На 05.12.2023 г., вторник, от 10,30 до 11,00 ч., в заседателната си зала на пл. „Бдинци“ 2, екипът на Областен информационен център-Видин ще проведе среща с медиите. Акцент в събитието ще бъде представянето на подробно обобщение на зададените въпроси и проявения интерес към източниците на подкрепа от ЕС на откритите приемни на ОИЦ-Видин в единадесетте общини на областта. Представителите на медиите ще могат да задават своите въпроси и по интересуващи ги теми, свързани с финансирането от програмите, съфинансирани от ЕФСУ 2021-2027 и други инструменти на ЕС.

ОИЦ
Видин

ОИЦ-СМОЛЯН ОРГАНИЗИРА ЕДНОДНЕВНО СЪБИТИЕ НА ТЕМА: „СПОДЕЛЯНЕ НА ДОБРИ ПРАКТИКИ ОТ ПРОЕКТИ С ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ В ОБЛАСТ СМОЛЯН“

Дата на събитието
Време на провеждане
10:30

През 2023-та година обръщаме поглед назад към постигнатото с европейско финансиране през изминалия програмен период, към предизвикателствата и научените уроци в област Смолян. Сред множеството европейски проекти е важно да бъдат отличени пред широката общественост някои добри практики, от които да почерпим вдъхновение занапред.

В тази връзка ОИЦ - Смолян организира събитие на тема „Споделяне на добри практики от проекти с европейско финансиране в област Смолян“, което ще мотивира заинтересовани страни от областта да споделят своя опит и идеи, да възстановят стари и да поставят началото на нови партньорства, ще насърчи участниците да са още по-активни в осъществяване на своите идеи с европейско финансиране.

Събитието ще се проведе в Общинска администрация – Смолян, зала 247 от 10,30 ч. на 05.12.2023 г.. Поканени за участие са представители на общини, нестопански организации и институции от област Смолян, които ще разкажат за свои изпълнени проекти, които считат за иновативни, интересни и с висока добавена стойност. 

Всички заинтересовани от темата са добре дошли на събитието!

ОИЦ
Смолян

ОИЦ-ВАРНА ЩЕ СЕ ВКЛЮЧИ В СЕМИНАР ПО ПРОЕКТ ПО ПРОГРАМА „ХОРИЗОНТ ЕВРОПА“

Дата на събитието
Време на провеждане
15:00

На 5 декември /вторник/ 2023 г., от 15:00 часа, Областният информационен център-Варна ще се включи в онлайн семинар „Отключване на потенциала на екосистемите и мрежите за иновации в областта на мобилността“. Той ще се проведе в изпълнение на проекта INNO-MOB, финансиран от програма „Хоризонт Европа“.

За участие в събитието е нужна предварителна регистрация на следния линк: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfcPCeCw7Uhx5bEGC0Y3mpUWIvwKz-wvmva0Z1ZIOsKXjFX1g/viewform.

ОИЦ
Варна