Оценка на ефективността, ефикасността и въздействието от инвестициите, извършени по Оперативна програма „Добро управление“ - 2023 г.

 

Финален доклад по Задачи 2 и 3 от Оценка на ефективността, ефикасността и въздействието от инвестициите, извършени по Оперативна програма „Добро управление“ 

     Задача 2: Анализ и оценка на ефективността, ефикасността и въздействието от извършените инвестиции по ПО2 и ПО3 за повишаване на гражданското участие и засилване на гражданския контрол върху дейността на администрацията и съдебната система, в т.ч. формулиране на конкретни препоръки, мерки и показатели за повишаване на ангажираността на организациите на гражданското общество (неправителствени организации и социално-икономически партньори) в процеса на подготовка, изпълнение и оценка на програмите от Споразумението за партньорство 2021-2027.

    Задача 3: Анализ и оценка на ефективността, ефикасността и въздействието на инвестициите по ПО4 и ПО5, в т.ч. формулиране на конкретни препоръки, мерки и показатели за подобряване на системата за управление и контрол на фондовете в България за програмен период 2021-2027 г.

 

Очаква се: Финален доклад  по Задача 1: Анализ и оценка на ефективността, ефикасността и въздействието от инвестициите по ПО1, ПО2, ПО3 в областта на сектор правосъдие и на административното управление и обслужване, вкл. на е-управление и е-правосъдие, в т.ч. формулиране на конкретни препоръки, мерки и показатели в сферата на е-управление и дигиталната трансформация за програмен период 2021-2027 г.