ОИЦ – БЛАГОЕВГРАД ОБЯВЯВА КОНКУРС ЗА ПЕСЕН „СПОДЕЛЕНО С ПРИЯТЕЛИ В ДЕНЯ НА ЕВРОПА“

Дата на събитието
Време на провеждане
10:30

На 18 април 2023 г. – вторник, Областен информационен център – Благоевград и Радио Благоевград започват съвместна инициатива под формата на конкурс за изпълнение на детска песен. С този конкурс, който ще протече под мотото „Споделено с приятели в Деня на Европа“, ОИЦ – Благоевград и Радио Благоевград  ще отбележат 9 май - Ден на Европа и 50 години Радио Благоевград. 

Конкурсът ще се проведе в периода 18 април – 9 май 2023 г. като участие в селекцията могат да вземат деца от 1-ви до 4-ти клас от всички училища на територията на Благоевградска област. Най-добрите изпълнения ще получат материални награди, а победителите – и звукозапис на детска песен и излъчване в ефира на Радио Благоевград.

Заповядайте на пресконференция на 18 април от 10.30 часа в офиса на Областен информационен център – Благоевград, на адрес: пл. „Георги Измирлиев“ 5, вход за зала „Яворов“. По време на събитието ще бъде представен регламентът за участие в надпреварата, членовете на комисията по селекция на изпълненията и допълнителна информация за конкурса.

ОИЦ
Благоевград