Видео конкурс „Умея и ще успея“

Дата на събитието
Време на провеждане
08:00

На 20 април (четвъртък) 2023 г. Областен информационен център - Добрич стартира онлайн видео конкурс „Умея и ще успея“, част от Общата кампания на мрежата от 27 областни информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз. Целта е популяризиране на обучението и придобиването на умения в образователните институции сред широката общественост, на Европейската година на уменията 2023, както и възможностите за придобиване на умения чрез европейски проекти.

Конкурсът е насочен към младежи на възраст 14-19 години от професионалните училища в област Добрич, които да представят атрактивно и интересно професионалните си и социални умения, придобити по време на обучението си или от участието си в проект, финансиран с европейски средства.

Подготвените клипове трябва да се изпращат към създаденото за целите на конкурса събитие във Facebook страницата на ОИЦ-Добрич https://bit.ly/41FPf9q, като съобщение в Мessenger, Viber или на електронната поща на ОИЦ-Добрич oic_dobrich@abv.bg Неразделна част от изпратените видеоклипове е Декларацията за информирано съгласие, която може да бъде изтеглена от страницата на Facebook събитието http://bit.ly/40ZAEpe

Видео клипове могат да се изпращат до 12:00 часа на 2 май 2023 г., отговарящите на регламента на конкурса - https://bit.ly/3GBtJKY ще бъдат публикувани в 15:00 часа на 2 май на страницата на събитието във Facebook „Видео конкурс „Умея и ще успея!“ https://bit.ly/41FPf9q. Гласуването за най-добро представяне на умения ще се осъществява изцяло във Facebook, чрез събирания на харесвания (лайкове) и ще продължи до 17:00 ч на 9 май 2023 г.

Резултатите от гласуването ще бъдат обявени на 10 май 2023 г. на Facebook страницата на Областен информационен център-Добрич. Създателите на трите клипа получили най-много харесвания ще бъдат официално наградени на 10 май 2023 г. в 18 ч. в Младежки център  Добрич, а всички участващи ще получат поощрителни награди.

 

Видео конкурс "Умея и ще успея"

     


 

ОИЦ
Добрич