ПОКАНА ЗА "ПРАЗНИК НА МИГ "КИРКОВО - ЗЛАТОГРАД"" ПОД НАДСЛОВ "ПРОИЗВЕДЕНО НА ТЕРИТОРИЯТА НА МИГ"

МИГ "Кирково-Златоград" кани всички жители и гости на територията на "Празник на МИГ "Кирково - Златоград"" под надслов „Произведено на територията на МИГ”. Събитието ще се проведе:

 На 09.09.2023 г. - 11:00 ч., Площад Кирково

 На 23.09.202 3г. - 11:00 ч., Мегдана в Стария град – Златоград

Целта на събитията е да се популяризира дейността на МИГ, чрез включването на местните заинтересовани страни в общностни инициативи за популяризиране територията на МИГ и нейната идентичност.

Дейността на МИГ "Кирково - Златоград" ще бъде представена с Офис на открито, където присъстващите ще могат да получат информация за МИГ, изпълнението на Стратегията за Водено от общностите местно развитие 2014-2020 г., реализираните проекти и текущи приеми, както за бъдещите възможности чрез МИГ да се популяризират природното богатство и културно-историческото наследство с помощта на иновативни дейности“ през програмен период 2023-2027 г.

Всички присъстващи ще могат да се насладят на изпълненията на фолклорни състави за народни песни и танци и да дегустират продуктите на местни производители, част от които са бенефициенти на МИГ.

Очакваме Ви!