МЕДИИ ОТ СТАРОЗАГОРСКА ОБЛАСТ ЩЕ БЪДАТ ИНФОРМИРАНИ ОТНОСНО НОВИЯТ ИНТЕГРИРАН ТЕРИТОРИАЛЕН ПОДХОД

Дата на събитието
Време на провеждане
14:00

На 5 септември (вторник) 2023 г. от 14.00 часа, в офиса на Областен информационен център – Стара Загора, ул. „М. М. Кусев“ №9, град Стара Загора, ще се проведе работна среща с представители на местните медии от областта.
Тема на събитието ще бъде „Представяне на Интегрирания териториален подход и възможностите за кандидатстване с концепции за интегрирани териториални инвестиции /ИТИ/ за програмен период 2021-2027 г.“
По време на работната среща ще бъде предоставена полезна информация за Интегрирания териториален подход, програмите, които предвиждат средства от бюджетите си за финансиране на проектни предложения за реализиране на подхода, възможностите за кандидатстване с концепции за интегрирани териториални инвестиции – изисквания, допустими дейности, бенефициенти, срок, начин на кандидатстване, процеса на подбор, оценка и приоритизация на концепциите.
Ще бъдат обсъдени идеи и предложения за надграждане на сътрудничеството между медиите и ОИЦ – Стара Загора с цел по-ефективното информиране на местните общности за възможностите, свързани с Европейско финансиране.

ОИЦ
Стара Загора