ОИЦ-БУРГАС ОРГАНИЗИРА РАБОТНА СРЕЩА С МЕДИИ НА ТЕМА: „СПОДЕЛЯНЕ НА ДОБРИ ПРАКТИКИ ОТ ПРОЕКТИ С ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ В ОБЛАСТ БУРГАС“

Дата на събитието
Време на провеждане
15:00

През 2023-та година правим равносметка на постигнатото с европейски средства в област Бургас. От множеството европейски проекти, сред тях и тези отличени с награди, избираме да представим пред широката общественост конкретни добри практики, от които да бъде почерпено вдъхновение занапред.

В тази връзка ОИЦ - Бургас организира среща с регионални медии на тема „Споделяне на добри практики от проекти с европейско финансиране в област Бургас“, което ще мотивира заинтересовани страни да създават нови партньорства и да осъществяват своите идеи подкрепени с евро средства.

Аудиторията от журналисти ще бъде запозната и с осъществените през отчетния период 2021-2023 дейности по проекта за ефективно функциониране на ОИЦ - Бургас. Заедно с вече познатите и утвърдени индикатори и инициативи, за които мрежата от Информационни центрове в страната отговаря.

Събитието ще се проведе в офиса на Областен информационен център – Бургас на адрес: ул. „Александър Батенберг“ 28 / в сградата на Бизнес инкубатор – Бургас/ от 15:00 ч. на 29.11.2023 г.

ОИЦ
Бургас