Заключителна събитие по проекта и информационна среща на ОИЦ – Добрич с медиите

Дата на събитието
Време на провеждане
10:30

На 15 декември (петък) 2023 г., от 10:30 часа в Бизнес залата на Община град Добрич, екипът на ОИЦ – Добрич ще проведе заключително събитие по проекта и информационно събитие за проактивна работа с медиите. Срещата се провежда в партньорство с Местните инициативни групи „Добричка“, „Балчик-Генерал Тошево“, „Тервел-Крушари“, и Местната инициативна рибарска група „Шабла-Каварна-Балчик“ от област Добрич.

По време на събитието ще бъдат представени напредъка по Оперативните програми, ПРСР и програмите за програмен период 2021-2027 г. на областно ниво, изпълнените дейности по проект BG05SFOP001-4.007-0004-C01 “Областен информационен център -Добрич 2022-2023 г.“ и постигналите резултати от екипа на ОИЦ – Добрич.

Присъстващите ще се запознаят с резултатите от изпълнението на Стратегиите за ВОМР на трите местни инициативни групи и местната инициативна рибарска група. Бенефициенти, изпълняващи проекти по стратегиите ще споделят постигнатите резултати и опита си с полученото европейско финансиране.

ОИЦ
Добрич