С много игри, танци и награди премина спортният празник „Да играем заедно“, организиран от ОИЦ-Пловдив

Инициативата се реализира от Областен Информационен Център - Пловдив и Nina Sport Academy в подкрепа на децата с епилепсия. На 11-ти май на игрищата на ОП „Младежки център Пловдив“ десетки   деца заедно с техните родители танцуваха, състезаваха се, играха футбол, волейбол и баскетбол. А томболата с награди направи този ден още по-специален за всички присъстващи деца.

Събитието фокусира вниманието върху здравето на децата и усещането за принадлежност към общност, в която могат да получат подкрепа. Празникът се превърна в кратка пауза в забързаното ежедневие, напомняща, че детските усмивки и емоции са общ приоритет.   

През цялото време експертите на ОИЦ-Пловдив предоставяха информация на всички заинтересовани родители за актуалните и очаквани процедури за безвъзмездна финансова помощ през 2024 г., съфинансирани със средствата от Европейските фондове за споделено управление.

Екипът на Областен информационен център – Пловдив е на разположение на всички заинтересовани страни, които имат нужда от консултация, свързана с актуалните възможности за финансиране от европейските фондове. Можете да се свържете с нас на 📞 +359 32 262 000 или да ни пишете на имейл 📧 oic@plovdiv.bg