ОИЦ-ЯМБОЛ ПРЕДСТАВИ СВОЯ ПРОЕКТ „ЕФЕКТИВНО ИЗПЪЛНЕНИЕ ФУНКЦИИТЕ НА ОБЛАСТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - ЯМБОЛ ПРЕЗ ПЕРИОДА 2024-2029 Г.“ ПРЕД МЕДИИТЕ В ОБЛАСТТА

Областен информационен център - Ямбол проведе днес, 29.05.2024 г. информационна среща с представители на местни, регионални и национални медии от областта, на която бе представен проект „Ефективно изпълнение функциите на Областен информационен център - Ямбол през периода 2024-2029 г.“ Събитието се състоя в офиса на ОИЦ-Ямбол на ул. Търговска № 34, гр. Ямбол.

Управителят на Центъра предостави подробна информация относно планираните дейности, целите и бюджета през следващите шест години, както и постигнатото до момента по този проект. ОИЦ-Ямбол, в тясно сътрудничество с управляващите органи на програмите ще продължава да осигурява актуална информация относно възможностите за финансиране от Европейските фондове. Планирани са множество информационни събития и работни срещи, както в офиса на ОИЦ-Ямбол, така и на място в петте общини от областта.

Управителят на ОИЦ – Ямбол, г-жа Станислава Иванова,  благодари на присъстващите представители на медиите за ползотворното сътрудничество и подкрепата през годините.

ОИЦ-Ямбол ще бъде в услуга на всички желаещи да получат навременна и полезна информация на място, по телефон, на електронна поща или на фейсбук страницата на Центъра.

 

Областен информационен център – Ямбол

гр. Ямбол, ул. “Търговска“ № 34
тел. 046 62 01 89
e-mail:
oic.yambol@gmail.com
https://www.facebook.com/OblastenInformacionenCentrGrAmbol
https://www.eufunds.bg/bg/node/47