ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА КИТИ BG16FFPR003-2.001-0069 „МОДЕРНИЗИРАНЕ НА ОБРАЗОВАТЕЛНА, СПОРТНА И ТУРИСТИЧЕСКА ИНФРАСТРУКТУРА - ВАЖЕН ФАКТОР ЗА РАЗВИТИЕТО НА КАЧЕСТВОТО НА ЧОВЕШКИЯ КАПИТАЛ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТТА НА ЮГОЗАПАДЕН РЕГИОН“

Дата на събитието
Време на провеждане
14:00

На 5 юни 2024 г. (сряда), от 14:00 ч. в Заседателната зала на Община Кюстендил ще се проведе обществено обсъждане на концепция за ИТИ „Модернизиране на образователна, спортна и туристическа инфраструктура - важен фактор за развитието на качеството на човешкия капитал и конкурентоспособността на Югозападен регион“.

 Концепцията за ИТИ предвижда създаване на условия за жизнен, икономически силен и устойчив регион, развиващ своите потенциали за достойно място сред европейските региони. Представената КИТИ интегрира комплекс от инвестиционни дейности и "меки мерки. Включени са инвестиции в образователна, спортна и туристическа инфраструктура, които са обвързани пряко и допринасят за развитието на човешкия капитал и качеството на живот на хората от региона.

За участие в публичната дискусия са поканени водещия кандидат и партньори, институции и организации, неправителствени организации, широката общественост, медии и др.

Линк към презентация на КИТИ: 

https://docs.google.com/presentation/d/1Ms8TYTukoHAhlTLIp-8PYh33rzL6N7Ph/edit

Всяко заинтересовано лице или страна може да подкрепи предложената КИТИ, да направи препоръки или възражения като попълни анкета или като ги изпрати на електронната поща на ОИЦ – Кюстендил: oic_kn@abv.bg  до 07.06.2024г.

Линк към анкетата за КИТИ:

https://docs.google.com/forms/d/1Z2fYNXZIGZc9Op4dwx2SNLGkPzKgT_pER_ctElRKL2U/edit

При необходимост от допълнителна информация може да се свържете с ОИЦ – Кюстендил, като част от Звеното за публични консултации към Регионалния съвет за развитие  на Югозападния регион на тел.: 078/52 02 12, 0876 172 766.

ОИЦ
Кюстендил