Екипът на ОИЦ – Бургас се включи в научно-техническа конференция „ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ“

На 6 юни в сградата на Бизнес инкубатор Бургас се проведе научно-техническа конференция „ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ“. По покана на организаторите от Съюза на изобретателите в България, екипът на Областен информационен център – Бургас се включи с тематичен панел. Лекторите и гостите на форума бяха запознати с дейността на центъра и възможностите за финансиране на иновации в продукти и процеси с европейска подкрепа.

Програмата на събитието бе специално изготвена и предназначена за широк кръг специалисти във всички области на науката, техниката и селското стопанство: изобретатели, новатори, селекционери, предприемачи, мениджъри, инженери, икономисти, научни работници и др.

Презентационните панели включваха актуална информация в сферата на иновациите в медицината, строителството и инженерството, цифровата трансформация и автоматизация на бизнес процеси, както и внедряване на нови умни решения.

Конференцията се реализира за пета поредна година с любезното домакинство на Община Бургас. 

 

Областен Информационен Център – Бургас: тел.: 056/ 826 136, e-mail: oic.burgas@gmail.com;  адрес: ул. Княз Александър Батенберг 28 /Бизнес инкубатор/; web: www.eufunds.bg, www.burgas.bg; FB страница: Областен информационен център – Бургас.