ОИЦ – СТАРА ЗАГОРА ЩЕ ПРОВЕДЕ ИЗНЕСЕНА ПРИЕМНА В ГРАД ЧИРПАН

Дата на събитието
Време на провеждане
10:30 часа

На 28 юни (петък) 2024 г., от 10.30 часа, екипът на ОИЦ – Стара Загора ще проведе изнесена приемна пред сградата на община Чирпан.

На всички заинтересовани лица ще бъде предоставена актуална информация за възможности за финансиране на проекти на различни потенциални бенефициенти по програми, финансирани от ЕС.

Посетителите ще получат актуална информация и за настоящата към момента за прием на проектни предложения процедура BG16RFPR001-1.004 – „Подкрепа за семейните предприятия, предприятията от творческите индустрии и занаятите“, финансирана по Програма „Конкурентоспособност и иновации в предприятията“ 2021-2027

Изнесената приемна е част от поредицата събития на Областен информационен център - Стара Загора за 2024 година, която ще обхване всичките 11 общини на територията на област Стара Загора.


Областен Информационен Център – Стара Загора

тел.: 042/603 526

e-mail: oic.stz@gmail.com;

адрес: гр. Стара Загора, бул. „Митрополит Методи Кусев“ №9;

web: www.eufunds.bg

 

ОИЦ – Стара Загора е част от мрежата от 27 Областни информационни центрове за популяризиране на Европейски структурни и инвестиционни фондове, работещи с финансовата подкрепа на Програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз.

ОИЦ
Стара Загора