ОИЦ - Бургас с две открити приемни в Царево и Приморско

На 2 юли /вторник/, с две открити приемни в градовете Царево и Приморско, продължи ежегодната обиколката на Областен информационен център-Бургас в региона.

На изнесените мобилни щандове, в сърцето на морските общини, експертите посрещнаха заинтересовани граждани, ангажирани с традиционни занимания като туризъм и риболов. Посетителите на приемните търсеха насоки за инвестиции за оборудване на сгради за обществено ползване, разширяване на земеделски стопанствата и подобряване на енергийната ефективност на малки и средни предприятия. Предоставена бе информация и по актуалните процедури с европейско финансиране - “Утвърждаване на интеркултурно образование, чрез наука, култура и спорт” по Програма “Образование” 2021-2027 и “Подкрепа за семейните предприятия, предприятията от творческите индустрии и занаятите” по  Програма “Конкурентоспособност и иновации  в предприятията”.

В рамките на месец юли, експертите на центъра ще се срещнат с обществеността в 13-те общини в Област Бургас. Предстоящите информационни консултации можете да проследите в календара на портала eufunds.bg.

 

Областен Информационен Център – Бургас: тел.: 056/ 826 136, e-mail: oic.burgas@gmail.com;  адрес: ул. Княз Александър Батенберг 28 /Бизнес инкубатор/; web: www.eufunds.bg, www.burgas.bg; FB страница: Областен информационен център - Бургас