Екипът на ОИЦ - Бургас запозна жителите на град Средец с възможности за европейско финансиране

На 12 юли /петък/ в град Средец, с информационна точка разположена в сърцето на града, експерти на Центъра представиха възможности за получаване на безвъзмездна финансова подкрепа с европейски средства. Акцент на откритата приемна бяха условията за развитие на малкия и микро бизнес по актуалната процедура “Подкрепа за семейните предприятия, предприятията от творческите индустрии и занаятите” по Програма “Конкурентоспособност и иновации в предприятията” 2021-2027г., както и скорошно отворента подмярка 4.2 „Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти“ от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г.

Местните заинтересовани лица търсиха и допълнителни пояснения относно ваучерните схеми по проект „Квалификация, умения и кариерно развитие на заети лица”, финансиран от Програма „Развитие на човешките ресурси“ 2021 – 2027. Публичните консултации на Центъра в областта продължават и през следващата седмица.

Областен Информационен Център – Бургас: тел.: 056/ 826 136, e-mail: oic.burgas@gmail.com;  адрес: ул. Княз Александър Батенберг 28 /Бизнес инкубатор/; web: www.eufunds.bg, www.burgas.bg; FB страница: Областен информационен център - Бургас