ОИЦ-РУСЕ ЗАПОЧВА ЕСЕННАТА СИ ИНФОРМАЦИОННА ОБИКОЛКА В ОБЛАСТТА

Дата на събитието
Време на провеждане
10:30 часа

От 14 до 25 октомври 2022 г. Областният информационен център – Русе ще проведе традиционната си есенна обиколка в населените места на област Русе. В нея ще вземат участие и експерти от русенския офис на Национална служба за съвети в земеделието.

На 14 октомври, петък, първата ни информационната среща е в община Ценово, от 10,30 часа. В заседателната зала на местния Общинския съвет ОИЦ-Русе ще запознае заинтересованите участници със Споразумението за партньорство за програмен период 2021 – 2027 и с новите програми, като акцентира върху приоритетните им цели и възможностите за финансиране, които предоставят.  А представителите на НССЗ ще информират за условията на кандидатстване по подмярка 6. 1 „Стартова помощ за млади земеделски стопани“.  

Същите теми ще се представят и в другите общини. На 17 октомври, понеделник, срещата е в заседателната зала на Община Борово. На 18 октомври, вторник, екипът е във Ветово, на 19 октомври, сряда, в Община Бяла, на 20 октомври, четвъртък, в Община Две могили, а на 21 октомври, петък, в Община Иваново. На 25 октомври, вторник,  ОИЦ-Русе ще посети Община Сливо поле. Навсякъде информационните събития са в заседателните зали на общините, а началният час е 10,30.

ОИЦ
Русе