ОИЦ – СТАРА ЗАГОРА С ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА В ОБЩИНА НИКОЛАЕВО

Дата на събитието
Време на провеждане
11:00

На 15.02.2023 г. /сряда/ от 11:00 часа в Народно читалище „Васил Левски – 1923 г.“, град Николаево, област Стара Загора, Областен информационен център - Стара Загора ще проведе информационна среща на тема: „ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РЕАЛИЗИРАНЕ НА ПРОЕКТИ С ЕВРОПЕЙСКИ СРЕДСТВА - ПРОГРАМЕН ПЕРИОД 2021-2027 Г.“.

Събитието е част от информационната кампания на Областен информационен център - Стара Загора за 2023 година, която ще обхване 11-те общини на територията на област Стара Загора.

Целта на кампанията е да се представят основните приоритети на одобрените програми от Споразумението за партньорство на Република България с Европейската комисия за период 2021-2027 г..

Експертите на центъра ще запознаят представителите на местните власти, неправителствения сектор, читалищата и други заинтересовани страни от община Николаево с актуална информация относно условията за кандидатстване по отворени процедури и такива обявени за обществено обсъждане, даващи възможност за безвъзмездна финансова помощ.

 

ОИЦ – Стара Загора е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създаден с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление", съфинансирана от Европейския съюз, чрез Европейския социален фонд.  

ОИЦ
Стара Загора