ОИЦ – СТАРА ЗАГОРА В РАБОТНА СРЕЩА С РЕГИОНАЛНАТА ИНСПЕКЦИЯ ПО ОКОЛНА СРЕДА И ВОДИТЕ (РИОСВ)

Дата на събитието
Време на провеждане
14:00

На 01.03.2023 г. /сряда/ от 14:00 часа в офиса на Областен информационен център - Стара Загора, ул. „М. М. Кусев“ № 9, ще се проведе информационна среща на тема: „Европейски инвестиции и участие на РИОСВ – Стара Загора в процеса на изготвяне на проектните предложения.“

По време на срещата ще бъдат представени основните приоритети на одобрените програми от Споразумението за партньорство на Република България с Европейската комисия, целеви европейски програми за опазване на околната среда и водите, и такива, които имат за цел повишаване капацитета на държавната администрация за период 2021-2027 г.

Информационната среща е част от поредицата събития на Областен информационен център - Стара Загора за 2023 г., която ще обхване 11-те общини на територията на област Стара Загора.

 

ОИЦ – Стара Загора е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създаден с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление", съфинансирана от Европейския съюз, чрез Европейския социален фонд.  

ОИЦ
Стара Загора