ОИЦ-ЯМБОЛ ЩЕ ПРЕДСТАВИ КАНДИДАТСТВАНЕТО С КОНЦЕПЦИИ ЗА ИНТЕГРИРАНИ ТЕРИТОРИАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ

Дата на събитието
Време на провеждане
10:30

Областен информационен център – Ямбол организира информационна среща с представители на всички заинтересовани страни на 2 август 2023 г., сряда, от 10:30 часа в офиса си на ул.“Търговска“ №34. Темата е посветена на отворената за кандидатстване до 27  септември процедура „Концепции за интегрирани териториални инвестиции“.

По време на срещата участниците ще бъдат запознати с механизма за изпълнение на интегрираните териториални инвестиции (ИТИ) за осъществяване на новия регионален подход отдолу нагоре, който е базиран на местните специфики при сътрудничество между всички заинтересовани страни.

Управителят на ОИЦ-Ямбол Деница Цонева ще представи Единните указания за кандидатстване с Концепции за ИТИ и ще фокусира вниманието на присъстващите върху допустимите мерки по участващите програми, допустимите бенефициенти  и партньори, както и върху възможните дейности  и видовете концепции. 

Събитието е част от новите функции на експертите от Областните информационни центрове по работата им в звената за медиации към Регионалните съвети за развитие.

 

За допълнителна информация:

Деница Цонева

Управител на ОИЦ

Тел. 0879 80 27 80

e-mail: oic.yambol@gmail.com

ОИЦ
Ямбол