ОИЦ – Добрич и ЦРЧР с информационна среща в областта на образованието

Дата на събитието
Време на провеждане
17:00

На 16 август (сряда) 2023 г. от 17:00 часа,  Областен информационен център – Добрич в партньорство с Центъра за развитие на човешките ресурси и Община град Добрич ще проведат съвместна информационна среща на тема „Европейски средства за образованието 2023“.

Събитието ще се проведе в хибриден формат – присъствено в Голяма заседателна зала, ет. 2 на Община град Добрич и виртуално във Фейсбук страницата на ОИЦ-Добрич на следния линк: https://www.facebook.com/oic.dobrch

Участие в информационната среща е безплатно. Необходима е предварителна регистрация до 15 август чрез регистрационната форма на следния линк https://forms.gle/BkwtFxuPPy5Vx8RPA. При проблем с линка за регистрация е необходимо да се копира хипервръзката и постави в браузъра.

В рамките на събитието, екипът на ОИЦ-Добрич ще представи възможности за финансиране през 2023 г. по Програма „Образование“ 2021-2027 г. и чрез Интегрираните териториални инвестиции по Програма „Развитие на регионите“ 2021-2027 г.

Експерти от Центъра за развитие на човешките ресурси, в качеството си на Национална агенция за България по програмите Еразъм+ и Европейския корпус за солидарност ще запознаят присъстващите с основните приоритети, перспективи и възможности по програмите през програмен период 2021-2027 г.

Информационното събитие е насочено към представители на образователните институции, доставчици на услуги в областта на професионалното образование и обучение, неправителствения сектор и медии.

Програма на събитието

 

ОИЦ
Добрич