ОИЦ-ПЛОВДИВ ПРОВЕЖДА ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА НА ЗАИНТЕРЕСОВАНИ СТРАНИ ВЪВ ВРЪЗКА С КОНЦЕПЦИИ ЗА ИНТЕГРИРАНИ ТЕРИТОРИАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ

Дата на събитието
Време на провеждане
10:30

На 16.08.2023 година, от 10:30 часа, в Голяма конферентна зала на Дом на културата „Борис Христов“ – град Пловдив, ул. „Гладстон“ 15, Звеното за медиации към Регионален съвет за развитие на Южен централен регион, с подкрепата на Областна управа – Пловдив ще проведе информационна среща във връзка с процедура „Концепции за интегрирани териториални инвестиции“.

Събитието има за цел да запознае заинтересованите  страни на регионално ниво с Единните указания за кандидатстване с Концепции за интегрирани териториални инвестиции (ИТИ), да съдейства за сформиране на партньорства между тях при прилагане на подхода, базиран на местните специфики и потенциали за развитие, както и за подготовка на Концепции за ИТИ.

По време на срещата ще бъдат представени условията по процедурата „Концепции за интегрирани териториални инвестиции“, добри практики на партньорства  между заинтересовани страни, примери за развитие на  индустриални паркове, технологични центрове, регионални туристически продукти и устойчива градска мобилност.

Поканени са представители на общини от област Пловдив - кметове, заместник-кметове и експерти, бизнес и научни организации, НПО, граждански сектор.

Предвидено е време за дискусия.

ОИЦ
Пловдив