ОИЦ-Ямбол ще запознае медиите с предстоящите процедури през 2024 г.

Дата на събитието
Време на провеждане
10:30

На 14.12.2023 г. (четвъртък) от 10:30 часа, Областен информационен център - Ямбол ще проведе работна среща с представителите на медиите в областта на тема „Предстоящи процедури през 2024 г.“

На нея ще бъде представена програма „Конкурентоспособност и иновации в предприятията“. По нея ще се финансират проекти на микро, малки, средни предприятия и малки дружества със средна пазарна капитализация от различни икономически сектори за развитие и внедряване на модерни технологии и повишаване на дигитализацията в бизнес процесите.

Присъстващите ще се запознаят и с програма „Развитие на човешките ресурси“ 2021-2027 г., която цели насърчаване на заетостта, развитие на уменията и осигуряване на равни възможности на уязвими групи хора.

Ще бъде разгледана и Програма „Образование“ 2021-2027 г., която ще финансира проекти насочени към образователната интеграция на деца и ученици, с цел намаляване дела на отпадналите и преждевременно напусналите образование, както и повишаване и насърчаване на грамотността.

Събитието ще се състои в офиса на ОИЦ-Ямбол на ул. Търговска № 34.

ОИЦ
Ямбол