ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА КОНЦЕПЦИИ ЗА ИНТЕГРИРАНИ ТЕРИТОРИАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ (КИТИ) В ОБЩИНА СТРАЛДЖА

Дата на събитието
Време на провеждане
10:30

Областен информационен център - Ямбол, като част от Звеното за публични консултации към Регионалния съвет за развитие (РСР) на Югоизточен регион (ЮИР), организира публично обсъждане на Концепции за интегрирани териториални инвестиции (КИТИ), в които има дейности на територията на община Стралджа.  

Събитието ще се проведе на 11.04.2024 г. от 10.30 ч. в зала Клуб на пенсионера – гр. Стралджа.

Ще бъдат представени следните концепции:  

  • № BG16FFPR003-2.001-0015 „Интегрирани инвестиции в новото поколение – за образовани, активни и работещи в региона млади хора“, с водещ партньор Община Сливен.
  • № BG16FFPR003-2.001-0125 „Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион “, с водещ партньор Община Бургас.
  • № BG16FFPR003-2.001-0137 „Регионална екосистема за устойчиво развитие: Интегрирани инвестиции за общностно благополучие“, с водещ партньор Сдружение Югоизточен регионален иновационен център „Здраве”.

Събитията са насочени към широката общественост, като всички граждани и представители на местните институции и общности са поканени да участват в дискусиите, да изразят мнение и дадат препоръки към концепциите.

Презентации и анкети за горепосочените концепции са качени на  https://bgregio.eu/wps/portal/operativna-programa/iti/iti.public.discussions

 

Областен информационен център – Ямбол е част от мрежата от 27 информационни центъра за популяризиране на кохезионната политика на Европейския съюз в Р. България.

Областен информационен център – Ямбол

Тел. 046/62 01 89

e-mail: oic.yambol@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/OblastenInformacionenCentrGrAmbol
ОИЦ
Ямбол