Обществено обсъждане на КИТИ в НСА

Дата на събитието
Време на провеждане
14:00

На 06 юни 2024 г. (четвъртък), от 14:00 ч. Областен информационен център – София, като част от Звеното за публични консултации към Регионален съвет за развитие на Югозападен регион, организира обществено обсъждане на Концепция за интегрирани териториални инвестиции № BG16FFPR003-2.001-0069 и наименование „Модернизиране на образователна, спортна и туристическа инфраструктура - важен фактор за развитието на качеството на човешкия капитал и конкурентоспособността на Югозападен регион“. Водещ партньор по концепцията е Национална спортна академия „Васил Левски“.

Общественото обсъждане ще се проведе в гр. София, ж. к. „Студентски град“, ул. „Академик Стефан Младенов“ № 21.

По време на събитието ще бъдат представени бюджетът, проектите и дейностите, заложени в концепцията, начинът на тяхното изпълнение и очакваните от това резултати. 

Представители на държавни и местни организации, образователни институции, бизнес, културни институти, НПО,  общественици и граждани ще могат да задават въпроси и да дават препоръки и мнения по предложената за обществено обсъждане Концепция за интегрирани териториални инвестиции. 

С концепцията можете да се запознаете предварително във файла, приложен към настоящото съобщение.

Можете да дадете мнението си за концепцията чрез онлайн анкета на следния линк: 

https://docs.google.com/forms/d/1WC7b3Ey9z-0_WkrzZUW8bS0c-NcNCYrsC6-OzpzUje0/viewform?edit_requested=true

ОИЦ
София