ОИЦ – Добрич и ЦРЧР с информационна среща в областта на образованието

Дата на събитието
Време на провеждане
17:30

На 27 юни (четвъртък) 2024 г. от 17:30 часа,  Областен информационен център – Добрич в партньорство с Центъра за развитие на човешките ресурси и Община град Добрич ще проведат съвместна информационна среща на тема „Европейски средства за образованието 2024“.

Събитието ще се проведе в хибриден формат – присъствено в Голяма заседателна зала, ет. 2 на Община град Добрич и виртуално във Фейсбук страницата на ОИЦ-Добрич на следния линк: https://www.facebook.com/oic.dobrch

Участие в информационната среща е безплатно. Необходима е предварителна регистрация до 19 юни 2024 г. чрез регистрационната форма на следния линк https://www.surveymonkey.com/r/5BJHX23

В рамките на събитието, екипът на ОИЦ-Добрич ще представи процедурата BG05SFPR001-1.004 „Утвърждаване на интеркултурното образование, чрез култура, наука и спорт“, поканата за проектни предложения по Приоритет 3: Образован регион, Специфична цел 4.2 по Програмата Interreg VI-A Ro-Bg, както и други възможности за финансиране с европейски средства.

Експертите от Центъра за развитие на човешките ресурси, в качеството си на Национална агенция за България по програмите Еразъм+ и Европейския корпус за солидарност ще предоставят информация за възможностите и предстоящите срокове за кандидатстване по програмите, насочена към потенциални кандидати, които нямат опит по програмите.

Информационното събитие е насочено към представители на образователните институции, доставчици на услуги в областта на професионалното образование и обучение, неправителствения сектор, младежи и медии.

ОИЦ
Добрич