ОИЦ – Стара Загора представя процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на многофамилни жилищни сгради, включително справяне с енергийната бедност“ в град Раднево

Дата на събитието
Време на провеждане
10:30 часа

На 01 юли (понеделник) 2024 г., в сградата на община Раднево, екипът на ОИЦ – Стара Загора ще представи процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на многофамилни жилищни сгради, включително справяне с енергийната бедност“, финансирана по програма „Развитие на регионите“ 2021-2027 г. Информационната среща ще бъде с начален час 17:00 часа.

По време на събитието, експерти на центъра ще запознаят присъстващите с указанията за кандидатстване по процедурата, чийто срок за кандидатстване е до 19 септември 2024г., 18:00 часа.

Подробно ще бъдат представени допустимите кандидати, дейности, които могат да бъдат финансиран, необходими документи, които следва да бъдат подадени на етап кандидатстване и разяснени всички въпроси, които ще бъдат зададени от страна на присъстващите.

Общият бюджет по процедурата за област Стара Загора е в размер на 129 186 003,18 лева. На срещата са поканени представители на общинска администрация, сдружения на собственици в града, граждани и медии.

 

Областен Информационен Център – Стара Загора

тел.: 042/603 526

e-mail: oic.stz@gmail.com;

адрес: гр. Стара Загора, бул. „Митрополит Методи Кусев“ №9;

web: www.eufunds.bg

ОИЦ – Стара Загора е част от мрежата от 27 Областни информационни центрове за популяризиране на Европейски структурни и инвестиционни фондове, работещи с финансовата подкрепа на Програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз.

ОИЦ
Стара Загора