ОИЦ-ПЛОВДИВ ЩЕ ПРОВЕДЕ ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА С РЪКОВОДСТВОТО НА ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ ПЕРУЩИЦА

Дата на събитието
Време на провеждане
10:00

На 5 септември 2024 г. в 10:00 часа експерти на Областен информационен център – Пловдив ще проведат работна среща с ръководството на Исторически музей Перущица. На нея ще бъдат представени актуални и предстоящи възможности за финансиране по програмите, съфинансирани със средства от Европейските фондове за споделено управление за периода 2021-2027 година.

Присъстващите ще бъдат запознати с целите и изискванията на новооткритата процедура на Програма „Техническа помощ“ - „Активни и компетентни организации на гражданското общество за повишаване на добавената стойност на политиката на сближаване в България“, както и с условията за кандидатстване по Мярка 6.4. "Инвестиционна подкрепа за неземеделски дейности" на „МИГ - Перущица-Родопи". 

На срещата ще бъдат представени и двете процедури  за кандидатстване по Национален план за възстановяване и устойчивост - “Схема за безвъзмездна помощ в две сесии “Създаване на български продукции и копродукции в сектора на КТИ”” и “Схема за безвъзмездна помощ с две сесии “Български продукции от сектора на КТИ в платформите на отворените пазари за изкуства в ЕС””.

ОИЦ
Пловдив