ОИЦ-ПЛОВДИВ ЩЕ ПРОВЕДЕ ИНФОРМАЦИОННИ СРЕЩИ В СЕЛАТА БРЕСТОВИЦА И КУРТОВО КОНАРЕ

Дата на събитието
Време на провеждане
13:00

На 19 септември 2024 г. в 13:00 часа експерти на Областен информационен център – Пловдив ще проведат работна среща с екипа на Царски дворец „Кричим”, намиращ се в с. Куртово Конаре, община Стамболийски, а по-късно през същия ден, в 15:00 часа, екипът ще се срещне с кмета на с. Брестовица, община Родопи.

И на двете събития ще бъдат представени актуални и предстоящи възможности за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по програмите, съфинансирани със средства от Европейските фондове за споделено управление за периода 2021-2027 година. 

Присъстващите ще бъдат запознати с целите и изискванията по процедура на Програма „Техническа помощ“ - „Активни и компетентни организации на гражданското общество за повишаване на добавената стойност на политиката на сближаване в България“, ще бъдат обсъдени възможности за европейско финансиране в областта на движимото и недвижимото културно наследство, както и ще бъдат представени двете актуални процедури за кандидатстване по Националния план за възстановяване и устойчивост - „Схема за безвъзмездна помощ в две сесии “Създаване на български продукции и копродукции в сектора на КТИ”” и “Схема за безвъзмездна помощ с две сесии “Български продукции от сектора на КТИ в платформите на отворените пазари за изкуства в ЕС”“

ОИЦ
Пловдив