ОБЛАСТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР – СТАРА ЗАГОРА ОРГАНИЗИРА СРЕЩА С КУЛТУРНИ ОРГАНИЗАЦИИ

Дата на събитието
Време на провеждане
10:30 часа

На 11 октомври 2024 г. /петък/ от 10:30 ч., в конферентната зала на Международен младежки център в Стара Загора, с адрес бул. „Цар Симеон Велики“ 55, екипът на Областен информационен център ще проведе информационна среща с представители на местни културни организации от областта.

По време на събитието всички участници ще бъдат информирани относно актуалните към момента и предстоящи възможности за финансиране по програмите от Споразумението за партньорство. Посетителите ще получат актуални информационни материали (флаери и брошури) за възможностите за финансиране от ЕСИФ и ЕФСУ.

Информационното събитие е част от поредицата събития на Областен информационен център - Стара Загора за 2024 година, която ще обхване всичките 11 общини на територията на област Стара Загора.

 

Областен Информационен Център – Стара Загора

тел.: 042/603 526

e-mail: oic.stz@gmail.com;

адрес:гр. Стара Загора, бул. „Митрополит Методи Кусев“ 9;

web: www.eufunds.bg

ОИЦ – Стара Загора е част от мрежата от 27 Областни информационни центрове за популяризиране на Европейски структурни и инвестиционни фондове, работещи с финансовата подкрепа на Програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз.

ОИЦ
Стара Загора