Проведено заседание на Регионалния съвет за развитие на Южен централен регион

На 28 май 2024 г. се проведе заседание на Регионалния съвет за развитие (РСР) на Южен централен регион (ЮЦР). На заседанието бяха взети следните решения:
1.    За председател на Регионалния съвет за развитие на Южен централен регион е избран г-н Станислав Дечев – кмет на община Хасково. За зам.-председател е избран г-н Ерол Мюмюн – кмет на община Кърджали.
2.    Регионалният съвет за развитие на Южен централен регион одобри Информационната стратегия за запознаване на общността с интегрирания териториален подход за програмен период 2021-2027 г.
3.    Регионалният съвет за развитие на Южен централен регион одобри Общата програмна концепция за приноса на фондовете на ЕС към ИТСР на ЮЦР и приложените към нея списъци с приоритизирани концепции за ИТИ на територията на ЮЦР и получените от тях точки.
4.    Регионалният съвет за развитие на Южен централен регион прие списък със свои представители в Комитетите за наблюдение на Споразумението за партньорство на Република България и на програмите, съфинансирани от ЕФСУ, за програмен период 2021 - 2027 г.

В публикувания по-долу файл са приложени следните документи:

Протокол от заседание, проведено на 28.05.2024 г.
Решения на РСР от заседанието, проведено на 28.05.2024 г.
Информационна стратегия на РСР на ЮЦР
Доклад от звеното за публични консултации
Обща програмна концепция на ЮЦР
Списък с комбинирани КИТИ_ЮЦР
Списък с некомбинирани КИТИ по ПОС_ЮЦР
Презентации – в rar файл – 4бр.

 

Файлови документи
Прикачен файл Size
Документи приложения 11.28 MB

Таг