ОИЦ-ВАРНА РАЗШИРЯВА КАНАЛИТЕ СИ ЗА ИНФОРМАЦИЯ

Освен в социалните мрежи Фейсбук и LinkedIn, Областният информационен център-Варна вече разполага с профил в Instagram – oicvarna, и канал в Youtube.com - OIC - Varna, където системно публикува актуални възможности за финансиране, примери за добри практики, събития и други новини, свързани с дейността на центъра и европейските фондове и програми.

Членовете в групата на Областен информационен център-Варна са над 3000. Освен от наши сънародници, тя се следи от българи в Германия, Великобритания, Австрия, Белгия, САЩ и др. Най-много са тези на възраст между 35 и 54 години. Публикациите, свързани с нови възможности за европейско финансиране, както и разработки, отразяващи примери за успешна работа по проекти, предизвикват най-силен интерес сред читателската аудитория. На разположение на потребителите е и рубриката „Полезно за вас“, в която членовете на групата могат намерят обща и теоретична информация за европейското финансиране, фондовете и програмите.

ОИЦ-Варна поддържа страница във Фейсбук – Областен информационен център-Варна, в която ежедневно публикува актуална информация. Тя има последователи от България, Германия, Обединеното кралство, Австрия, Белгия, Гърция, Италия, Украйна, Австралия, Румъния, САЩ и др.

Публикациите на профила в платформата LinkedIn – ОИЦ-Варна, също се радват на сериозен интерес и се следят от представители на бизнеса, научните среди, работодателски организации и други заинтересовани.

За първите четири месеца на 2024 г. постовете на ОИЦ-Варна в социалните мрежи са прегледани 100 488 пъти.


Областен Информационен Център – Варна: тел.: 052/ 820 911, 052/ 820 955, e-mail: oic_varna@abv.bg; адрес: пл. „Св. Св. Кирил и Методий“ 2 /Козирката/; web: www.eufunds.bgwww.varna.bg; страница във FB: Областен информационен център - Варна