ОИЦ-ВАРНА ОТНОВО ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА МЕНИДЖЪРИ ЗА ЕДИН ДЕН

Областният информационен център-Варна отново ще бъде част от инициативата „Мениджър за един ден“ на Джуниър Ачийвмънт България. Нейното 22-ро издание ще се проведе на 24 октомври тази година.

Всички желаещи да заемат позициите „Управител“, „Комуникация и информация“, „Логистика и информация“ и „Информационно обслужване и услуги“ в ОИЦ-Варна могат да направят своята регистрация до 21 октомври на следния линк -  https://mfd.jabulgaria.org/company/oblasten-informatsionen-tsentar-varna/.

Мениджърите за един ден ще имат възможността да се запознаят с дейността и услугите, които предоставя центърът, като влязат в ролите на експертите или заемат мястото на управител в ОИЦ-Варна. Целта е те да научат в реална работна среда каква е спецификата на всяка една от позициите. Младежите ще получат и сертификат за участието си в инициативата.

“Мениджър за един ден” е най-значимата и мащабна образователна програма у нас за младежи над 16 години. Инициативата е в синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнеса. Реализирайки на практика своята социална отговорност, домакините потапят своите „мениджъри за един ден“ в работното си ежедневие, показват им как функционира техният сектор отвътре и ги вдъхновяват да открият своето професионално призвание.


Областен Информационен Център – Варна: тел.: 052/ 820 911, 052/ 820 955, e-mail: oic_varna@abv.bg; адрес: пл. „Св. Св. Кирил и Методий“ 2 /Козирката/; web: www.eufunds.bgwww.varna.bg; страница във FB: Областен информационен център - Варна